Våra mål

Fysikalen ska vara en organisation som det är roligt, givande och utvecklande att vara en del av. Alla ska känna sig välkomna att vara med oavsett bakgrund i livet i allmänhet och sektionen i synnerhet. Tillsammans ska vi skapa en produktion som håller hög kvalitet och som vi kan vara stolta över.

Detta kan delas upp i tre steg.

1. Engagera flera!

Inte alla vet vad Fysikalen är och vad det skulle kunna ge personligen att vara med i Fysikalen. Det finns också folk som vet vad Fysikalen är men felaktigt har uppfattningen att hen inte är tillräckligt bra något för att kunna vara med, eller att det tar alldeles för mycket tid. Vi ska jobba aktivt för att kommunicera vad Fysikalen är, vad som krävs (och/eller inte krävs) för att vara med samt hjälpa folk att hitta sin plats i spexet. Målet är att ha minst 100 aktiva Fysikalare.

2. Alla ska trivas!

När man väl är en del av spexet ska det vara roligt, givande, utvecklande utan att vara onödigt belastande. För de med ansvarsposter ska vi i ett tidigt skede ha definierat arbetsuppgifter så att alla är med på vad som förväntas. I samma skede ska vi ta upp vad vi tillsammans kan göra ifall arbetet känns för tungt, så att ingen känner sig ensam med ett eventuellt sådant problem. Vi ska jobba för tydlig och bra kommunikation och ge kontinuerlig uppmuntran till alla inblandade.

3. Det ska bli bra!

Ett gemensamt mål under hela produktionen är att vi tillsammans ska leverera riktigt bra föreställningar när det är dags för det. Man ska vara stolt över att vara en del av Fysikalen. För att maximera upplevelsen vill vi ha en stor och glad publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *