Stabsledningen rapporterar

Tanken är att alla grupper ska skriva korta inlägg om sitt arbete här då och då. Vi startar igång den här bloggen med ett inlägg från stabsledningen.

Under veckan så har Stabsledningen haft ett eget möte för att diskutera sponsring, beställningen av DVD:er, när vi ska besöka Boulevardteatern och hur vi ska arbeta resten av hösten. På torsdag kväll träffade vi sedan resten av Staben och checkade läget med varandra. Rekryteringen går bra och intresset är jättestort för att vara med i Fysikalen Kennedy. 🙂 I helgen hjälpte vi även till vid auditions för skådis och dans. Idag, söndag, har även kören sin första audition. Under kommande vecka kommer dessa tre grupper hålla fler auditions och så småningom kommer även orkestern ha sina.

Men det roligaste än så länge har varit att jobba med Staben. De är taggade och det är omöjligt att inte ryckas med av deras entusiasm. Det ser ut som att följande 12 månader kommer att vara mycket roliga. Ser fram emot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *